Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!




ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ για την απόκτηση του Αγίου Πνεύματος

«Παιδιά Μου αγαπημένα, σπλάχνα Μου λατρεμένα, πόσο η καρδιά μου σας ποθεί!
Πόσο νοσταλγικά στρέφω τη ματιά Μου στη γη για να σας δω! Το ίδιο νοσταλγικά επιθυμώ να στρέψετε και σεις τη ματιά σας στον ουρανό για να Με αναζητήσετε.
Πόσο νοσταλγικά σας μιλάω ερωτικά εκφράζοντας τον μητρικό Μου θεϊκό έρωτα σε σας! Το ίδιο νοσταλγικά επιθυμώ και σεις να Μου μιλάτε γλυκά και τρυφερά όπως κάθε μωρό στη μαμά του.
Πόσο νοσταλγικά ακούω τα τρυφερά λόγια που λέτε ανάμεσά σας, όταν νιώσετε αγάπη και έλξη για κάποιον! Πόσο θα ήθελα να νιώσει η ψυχή σας και για Μένα αυτή την έλξη!
Πόσο νοσταλγικά βλέπω το κάθε σπλάχνο Μου, να αγκαλιάζει το παιδί που του χάρισα, απολαμβάνοντας τα παιδικά του χάδια! Το ίδιο νοσταλγικά θα ήθελα να αγκαλιάσετε σαν βρέφος τον μονογενή Μου Υιό Ιησού και να Τον πλημμυρίσετε με τα χάδια και τα φιλιά σας, αλλά και το ίδιο νοσταλγικά λαχταρώ και Εγώ να μπείτε στην μητρική καρδιά Μου και να χαθείτε στην απεραντοσύνη της ευσπλαχνίας και του θεϊκού έρωτά Μου!

Μα, για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται ο Παράκλητος, το Άγιο Μου Πνεύμα!
Με το δικό Μου Πνεύμα, εσείς θα νιώσετε τον Πατέρα σας και Εγώ τα παιδιά Μου.
Με το δικό Μου Πνεύμα θα ακούσετε τα ερωτόλογά Μου και θα νιώσετε τον θεϊκό έρωτά Μου. Ναι, παιδιά Μου. Όσα μέχρι τώρα σας αποκάλυψα, μόνο με το δικό Μου Άγιο Πνεύμα θα μπορέσετε να τα καταλάβετε και να τα ζήσετε.

Σας δίνω σαν υπέρτατη χάρη και τιμή τον Υιό Μου σαν βρέφος στην καρδιά σας, μα για να νιώσετε αυτό το βρέφος όσοι πιστέψατε ότι πράγματι σας επιτρέπω να τον κλείσετε στην καρδιά σας σαν δικό σας αγοράκι, σαν δικό σας γιο, σαν δικό σας αγαπημένο βασιλόπουλο, πρέπει να αναζητήσετε τον Παράκλητο, το Πνεύμα της Αληθείας!
Σας λέω ότι μητρικά ερωτικά σας λατρεύω, μα για να νιώσετε τον θεϊκό έρωτά Μου, πρέπει να αναζητήσετε τον Παράκλητο, το Πνεύμα της Αγάπης!
Σας λέω, πως εσείς είστε τα σπλάχνα Μου, οι κληρονόμοι της βασιλείας Μου, μα για να την κληρονομήσετε πρέπει πρώτα να αναζητήσετε τον Παράκλητο, τον χορηγό της Αιώνιας Ζωής!
Σας χαρίζω την γαλήνη και την ειρήνη Μου, μα για να τα νιώσετε πρέπει να αναζητήσετε τον Παράκλητο, την πηγή των θείων Μου δωρεών!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ, ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ;

Είναι παιδιά Μου η πνοή Μου. Είναι η ανάσα Μου. Είναι ο χτύπος της θεϊκής μητρικής καρδιάς Μου. Είναι το φως Μου.
Σαν πνοή Μου, σκορπίζει παντού την ευωδία, αφού μόνο αφάνταστη ευωδία βγαίνει από τα στήθη Μου.
Σαν ανάσα Μου, χαρίζει την αληθινή ζωή, αφού είναι το οξυγόνο της ψυχής που την τρέφει και την κρατάει ζωντανή.
Σαν χτυποκάρδι αναζωογονεί το πνεύμα σας, καθαρίζει το νου σας και σας θυμίζει με το μελωδικό του χτύπος πως όσο η καρδιά Μου χτυπάει μητρικά, Εγώ ποτέ δεν θα πάψω να σας λατρεύω ερωτικά όπως κάθε ερωτευμένος γονιός το παιδί του, δεν θα πάψω να σας περιμένω, να σας διεκδικώ και να σας προστατεύω. Σαν φως, διαλύει το σκοτάδι του σατανά και της δαιμονικής αμφιβολίας με την οποία σας παιδεύει και σκορπίζει παντού το υπέρλαμπρο φως της αναστάσεως της ψυχής σας.
Αν ήθελα να σας πω, τι είναι στ’ αλήθεια ο Παράκλητος, το Πανάγιο Μου Πνεύμα, δεν θα σταματούσα ποτέ να μιλάω, αφού οι δωρεές του είναι πολλές και βγαίνουν όλες από την θεϊκή καρδιά Μου.

Μα όσα και αν σας πω, απλά ρητορικά λόγια θα φαντάζουνε στα αυτιά σας, αφού και να τα ακούσετε δεν θα μείνουν στην καρδιά σας.


ΤΟ AΓΙΟ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

Και για να το νιώσει και να το γνωρίσει η καρδιά, πρέπει πρώτα αυτή η καρδιά να Μου παραδοθεί πλήρως, τελείως, παντοτινά!
Μια καρδιά που αναζητά και άλλες αγάπες δεν Μου είναι πιστή.
Μια καρδιά που κοιτάζει γύρω της και την απασχολούν ακόμη οι άλλοι, δεν μου είναι παραδομένη.
Μια καρδιά που βάζει πάνω από Μένα τα δώρα Μου, δεν θα λάβει ποτέ θεϊκές δωρεές, παρά μόνο γήινες και κοσμικές.
Δεν σας ζητώ με όλα αυτά που σας λέω, να εγκαταλείψετε τα πάντα για Μένα. Απεναντίας, ότι σας δίνω δεν το παίρνω πίσω, αλλά περιμένω να σας δω, να αναζητάτε το Άγιο Μου Πνεύμα, για να δεθείτε παντοτινά και αληθινά με όσα σας χαρίζω.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑ;

Μην κοροϊδεύετε παιδιά Μου, ούτε τον εαυτό σας, ούτε τους γύρω σας, αλλά ούτε και Μένα. Όσοι μέχρι τώρα δεν αναζητήσατε το Πανάγιο Μου Πνεύμα, δεν πετύχατε τίποτα στην ζωή σας, που να σας δίνει αληθινή ευτυχία και γαλήνη. Η σχέση σας με τον σύντροφο και τα παιδιά σας ποτέ δεν ήταν καλή, αφού δεν τους αγαπήσατε με το δικό Μου αγνό, ευσπλαχνικό και αληθινό Πνεύμα αγάπης. Και όσοι αφιερώσατε την ψυχή σας σε Μένα και τον Μονογενή Μου Υιό Ιησού, δεν πετύχατε την τέλεια ένωση με τον Θεό σας, αφού δεν αναζητήσατε το Πνεύμα Μου.
Όποιο δρόμο και αν επιλέξετε στην ζωή σας, Εγώ είμαι πάντα έτοιμος να σας ευλογήσω και να σας πλημμυρίσω με το Άγιο Μου Πνεύμα, για να ζήσετε με απόλυτη πληρότητα την γήινη ζωή σας. Σκοπός όμως αυτής της ζωής είναι μέσα από τον δρόμο που επιλέγετε να φτάσετε στην θέωση, στην αγιότητα. Να πετύχει η κάθε μια ψυχή, την ένωσή της με τον Δημιουργό της.
Όλοι σας αναζητάτε την αγάπη και αυτή η αναζήτηση δεν είναι άλλη από την αγωνία της ψυχής, να ενωθεί με την αληθινή Αγάπη, που Είμαι Εγώ. Ο Θεός της Αγάπης!
Για την εκπλήρωση όλων αυτών, χρειάζεται η νοσταλγική αναζήτηση του Παναγίου Μου Πνεύματος.

ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΙΟΙ ΟΠΩΣ AΓΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;

Σας ζητάω να γίνετε καθαροί, όπως καθαρός είμαι και Εγώ. Μα πάλι Εγώ δίνω την καθαρότητα, Εγώ δίνω την αγιότητα. Από σας θέλω απλά να ζητάτε τον Παράκλητο, για να νιώσετε τον θεϊκό έρωτά Μου. Και τότε, έχοντας το Πανάγιο Πνεύμα στην ζωή σας, θα γίνεστε θεοφόροι της θείας Μου χάριτος.
Το Πνεύμα Μου θα ζει μέσα σας και θα μεταβαίνετε από φως σε φως. Και όσο θα γίνεται αυτό, εσείς θα γίνεστε άγιοι, αφού θα ζείτε μέσα στη χάρη του Αγίου Πνεύματος.
Αυτή είναι η αγιότητα που μπορείτε εσείς να πετύχετε.
Αγιότητα είναι η συνεχόμενη απόκτηση του Αγίου Πνεύματος. Και επιτυγχάνετε καθαρά από την δική σας ανθρώπινη θυσιαστική προσπάθεια. Και τότε Εγώ δίνω στα παιδιά Μου σαν δώρο εκτός της χορήγηση του Πνεύματος Μου, την θαυματουργική αγιότητα, για να γίνεται αντιληπτό από τους άλλους, πως αυτός ο άνθρωπος είναι πλέον δοσμένος σε Μένα. Μου ανήκει και σαν γνήσιο παιδί Μου, μπορεί να κάνει τα πάντα, όπως ο Πατέρας του. Μόνο που και ο Υιός Μου ο Ιησούς, δεν έκανε κανένα θαύμα, αν πρώτα δεν Με ικέτευε γι’ αυτό. Και Κείνος από Μένα ζητούσε το Άγιο Πνεύμα, για να επιτελέσει τα πάντα, αν και ήταν Θεός.

Παιδιά Μου, δεν θέλω να πω πολλά. Θέλω μόνο να σας επισημάνω αυτό. Πως και ο Γιος Μου μιλούσε στους Αποστόλους Του και στους ανθρώπους και τους αποκάλυπτε θεϊκές αλήθειες, τις οποίες όμως κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει, παρά μόνο όταν Εκείνος, ο Πρώτος Παράκλητος έφυγε και Εγώ έστειλα τον δεύτερο Παράκλητο, το Άγιο Μου Πνεύμα. Έτσι και τώρα. Στέλνω τους αγγέλους Μου να σας μεταφέρουν το μήνυμα του μητρικού Μου θεϊκό έρωτα, που θα είναι η δύναμή σας σε όσα δυσβάστακτα έρχονται, μα για να τον νιώσετε πρέπει πρώτα να σας επισπευτεί το Πνεύμα Μου.


ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΗΣΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...


Το πρώτο είναι ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
και το δεύτερο, ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
για να αποβάλετε από την καρδιά σας καθετί κακό, βρώμικο και σατανικό, που απωθεί το Πνεύμα Μου και την διατήρησή του.
Εγώ πλούσια σας το χορηγώ φέτος, που είναι η έναρξη των δύσκολων χρόνων της Αποκάλυψης. Μα για να παραμείνει στην καρδιά σας, πρέπει αυτή η καρδιά να Μου δοθεί ολοκληρωτικά και να είναι όσο περισσότερο ανθρωπίνως καθαρή γίνεται.

Θυσιαστική προσπάθεια για την απομάκρυνση κάθε κακού από την καρδιά και το νου σας και νοσταλγική αναζήτηση!
Μόνο αυτό ζητώ.
Και τότε τα χείλη σας θα αναπέμπουν μόνο λόγια γλυκά, γεμάτο αγάπη και ευγένεια.
Αυτά θα είναι τα παιδιά Μου και θα ζουν στην απέραντη γαλήνη, αφού σαν Μάνα γλυκιά, μόνο γαλήνη και αγάπη δίνω στα παιδιά Μου. Όλα αυτά, δεν είναι για όλους δυνατά, μα θα αγγίξουν αρκετές ψυχές, που θα Μου παραδοθούν με έρωτα.

Σας λατρεύω, σας πιστεύω και σας αγαπώ και περιμένω την δική σας λατρεία, εμπιστοσύνη και αγάπη.

Ο ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ,
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

(εκδ 2013)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ