Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΓΟΝΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΟΥ...




ΓΟΝΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ,
Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ.

Λέει ο Θεός στις μάνες που μας γέννησαν:
«Μάνα, σου δίνω αυτήν την ψυχή που είναι δικό Μου σπλάχνο, να το μεγαλώσεις σαν θεϊκή δική Μου παραμάνα. Δεν είσαι εσύ η πραγματική του μάνα. Μάνα είμαι Εγώ, ο Θεός, που έβγαλα την ψυχή από την καρδιά Μου και την έβαλα στην μήτρα σου. Εσύ θα είσαι μάνα κατ’ εντολή δική Μου και για να το καταλάβεις πιο καλά θα σου το πω απλά: Εσύ θα είσαι η θεϊκή παραμάνα. Από εσένα θα ζητήσω λόγο, αν μεγάλωσες σωστά ή λάθος το σπλάχνο Μου. Από εσένα θα εξαρτηθεί, αν το σπλάχνο Μου επιστρέψει στη δική Μου την καρδιά, πίσω στο ουράνιο Μου Βασίλειο ή το στείλεις στο βασίλειο του Άδη.

Και στον πατέρα, που χάρισα αυτήν την ψυχή είπα: “Κι εσένα πατέρα, σε βάζω προστατευτική εικόνα δική Μου μέσα στο σπίτι. Να ευλογείς με τη ζωή σου το σπίτι σου. Να γαληνεύεις με τη ζωή σου τη γυναίκα σου. Με την δύναμη σου και τη φώτιση σου να καθοδηγείς σωστά το παιδί σου και Εγώ θα σε βραβεύσω, θα σε ευλογήσω και θα σε βάλω δίπλα Μου, στο ουράνιο Μου Βασίλειο.
 Δίνω εντολή σε εσάς, τις μάνες και τους πατεράδες και εάν εφαρμόσετε αυτά που σας λέω, θα έχετε θέση δίπλα στο θρόνο Μου, στο ουράνιο Μου Βασίλειο. Σας δίνω αυτή την εντολή. Μεγαλώστε τα σπλάχνα Μου, όπως θέλω Εγώ, ο Ουράνιος Πατέρας σας.
Σαν οδηγό σας βάζω Τον μονογενή Μου Υιό, που Τον έστειλα στη γη να πάρει σάρκα και να μην είναι μονάχα Υιός του Θεού, αλλά και υιός του ανθρώπου. Σας Τον έστειλα τον Γιό Μου, να γίνει άνθρωπος και να ζήσει όπως ζείτε εσείς στη γη. Να δει τα βάσανα σας και να ζήσει στα βάσανα. Να δει τους κόπους σας και να ζήσει τους κόπους σας. Να δει τη διάθεση σας να Με αγαπήσετε και να σας διδάξει πως θα Με γνωρίσετε».

(απόσπασμα από απομαγνητοφωνημένο κήρυγμα του π. Ελπιδίου Βαγιανάκη)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ