Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

16. Ξεκίνησαν τρία μεγάλα κακά

16. Ξεκίνησαν τρία μεγάλα κακά

-Σας άκουσα πάτερ να λέτε πως, εξ αιτίας των αμαρτιών μας, ξεκίνησαν τρία μεγάλα κακά, με τα οποία σύντομα θα βρεθεί όλη η ανθρωπότητα αντιμέτωπη. Θα μπορούσατε, σας παρακαλώ, να μου πείτε περισσότερα γι’ αυτό το θέμα;

-Όλος ο κόσμος, παιδί μου, είναι ένα απέραντο επίγειο βασίλειο, το οποίο κυβερνιέται από διάφορους ηγέτες. Τους ηγέτες αυτούς τους εκλέγουμε εμείς οι άνθρωποι, σύμφωνα με τα πιστεύω και τις επιθυμίες μας. Όταν εμείς σεβόμαστε το Θεό και προσπαθούμε να ζούμε σύμφωνα με το θέλημα Του, εκλέγουμε ηγέτες σωστούς και ευσεβείς. Ο Θεός ευλογεί τότε και τους ανθρώπους και τον τόπο, ώστε και οι άνθρωποι να ζουν χαρούμενα και ευτυχισμένα, αλλά και ο τόπος να απολαμβάνει το μεγάλο δώρο της ειρήνης. Η φύση, βλέποντας την αγάπη του ανθρώπου στον Δημιουργό της, γίνεται φίλος και σύμμαχος του και του χαρίζει πλούσια τους καρπούς και τα δώρα της.
-Η φύση, πάτερ, μπορεί να αντιλαμβάνεται τις πνευματικές εναλλαγές στη ψυχή του ανθρώπου;
-Και βέβαια, παιδί μου! Εμείς νομίζουμε, ότι δεν νιώθει και δεν καταλαβαίνει. Θα σου πω ένα μικρό παράδειγμα από ένα σύγχρονο και πολύ διορατικό άγιο του αιώνα μας, τον άγιο Πορφύριο. Κάποτε, λοιπόν, ο άγιος Πορφύριος ρώτησε μια πνευματική του κόρη: «Τα βράχια, παιδί μου,  μιλάνε;» Εκείνη του απάντησε: «Και βέβαια όχι, γέροντα!». Τότε εκείνος της είπε: «Πως δεν μιλάνε, παιδί μου, εμένα μου έχουν πει πολλές ιστορίες από τους αγώνες που κάνουν οι μοναχοί στο άγιον Όρος!» Όλα όσα δημιούργησε ο Θεός, αγαπημένο μου παιδί, υπακούουν στους νόμους και στις εντολές του Θεού. Όταν σηκώθηκε τρικυμία και ήταν έτοιμο να βουλιάξει το καΐκι, μέσα στο οποίο ήταν ο Χριστός και οι μαθητές Του, θυμάσαι πως αντέδρασε η θάλασσα και οι άνεμοι στη διαταγή του Χριστού, όταν τους διέταξε να ησυχάσουν;
-Αμέσως σταμάτησε η τρικυμία και οι μαθητές θαύμασαν που και η φύση όλη υπάκουε στις εντολές του Διδασκάλου τους!
-Θυμάσαι, ακόμα, τι συνέβη, όταν οι Ιουδαίοι σταύρωσαν τον Κύριο;
-Ναι, πάτερ, όλη η φύση διαμαρτυρήθηκε. Η γη σείστηκε, ο ουρανός σκοτείνιασε, ο ήλιος κρύφτηκε, και τόσα άλλα που έκαναν κάποιους να αναλογιστούν, μήπως ήταν πράγματι ο Ιησούς, ο Υιός του Θεού.
-Βλέπουμε λοιπόν, παιδί μου, ότι η φύση αντιδρά όποτε ο άνθρωπος εναντιώνεται στο Θεό και το θέλημα Του. Και πολύ περισσότερο, όταν ο άνθρωπος αρνείται τον Θεό του και αφήνει το πνεύμα του κακού να κυριαρχήσει στη ψυχή του. Τότε, όχι απλά αντιδρά, αλλά επαναστατεί με πολύ θυμό και οργή και αφήνει όλη τη δύναμη της να ξεσπάσει πάνω στον βλάσφημο και εγωιστή άνθρωπο. Σήμερα, για άλλη μια φορά, όλη η φύση είναι πολύ οργισμένη για την  ασέβεια και τη διαφθορά του ανθρώπου, ο οποίος επιδίδεται σε ακόλαστες πράξεις που προσβάλουν κάθε νόμο ηθικής. Ο άνθρωπος ζει σαν να μην υπάρχει Θεός, που τον βλέπει και θα τον κρίνει! Μάλιστα, για να μην έχει κάποιον να του εναντιωθεί, ψηφίζει νόμους που κατοχυρώνουν το δικαίωμα του στην αμαρτία και την ασωτία, χωρίς κανένας να αντιδρά. Η λατρεία του σατανά, μέσα από ένα μεγάλο φάσμα σατανικών δραστηριοτήτων που μάλιστα διαφημίζονται κιόλας, επανέρχεται να κατακτήσει ύπουλα αθώα παιδιά και μεγάλους. Με νόμους, δήθεν δημοκρατικούς, επιτρέπουν να κτίζονται και ναοί στο σατανά, ώστε να διδάσκεται επίσημα και ανεμπόδιστα η θεωρία του Εωσφόρου! Με λύπη μπορεί εύκολα κανείς να δει πολίτες και ηγέτες να συναγωνίζονται ποιος θα γίνει πιο ασεβής και βλάσφημος. Η εμφάνιση του Αντίχριστου πλησιάζει και τα σκοτεινά παιδιά του Εωσφόρου προετοιμάζουν τον ερχομό του σατανικού πατέρα τους. Σε όλα αυτά η φύση πώς νομίζεις, παιδί μου, θα αντιδράσει;
-Αντιλαμβάνομαι, πάτερ, πως η επανάσταση της φύσης θα είναι ένα από τα τρία μεγάλα κακά που ξεκινούν. Με ποιο τρόπο, όμως, αυτή θα εκδηλωθεί;
-Με τον πιο βασικό, που είναι και ο πιο σημαντικός για την επιβίωση του ανθρώπου. Θα σταματήσει να δίνει εύκολα τους καρπούς της στους ανθρώπους. Τα ποτάμια θα πνίξουν και θα καταστρέψουν μεγάλες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης. Σε άλλα, πάλι μέρη, ο ουρανός θα κλείσει, στερώντας από τους ανθρώπους το πολύτιμο νερό που έχουν ανάγκη, τόσο για να πιουν, όσο και να ποτίσουν τη γη, για να δώσει και εκείνη τους δικούς της καρπούς. Τα ηφαίστεια θα ερημώσουν πολλές εκτάσεις και σεισμοί θα ταρακουνήσουν την γη, προκειμένου να ταρακουνηθεί και ο εγωισμός των ανθρώπων, ώστε να ξυπνήσει μέσα τους η συνείδηση τους που κοιμάται. Ο Θεός θα επιτρέψει να εναντιωθεί πρώτη στο μεγάλο κακό, που είναι έτοιμοι οι άνθρωποι να κάνουν μέσα από τους καταστρεπτικούς πολέμους που έχουν προγραμματίσει. Και θα εναντιωθεί πρώτη, επειδή αν δεν το κάνει, η καταστροφή που θέλουν να επιφέρουν οι άνθρωποι μέσα από τα πυρηνικά μέσα που διαθέτουν, θα είναι ανεπανόρθωτα για την δημιουργία του κόσμου. Θα επιτρέψει, λοιπόν, μεγάλες εκτάσεις γης να ερημώσουν από φυσικά φαινόμενα, προκειμένου να μην αφήσει τους ανθρώπους του Εωσφόρου να καταστρέψουν με τα δικά τους σατανικά μέσα και σχέδια τη γη. Έτσι, και τον άνθρωπο βοηθά ο Θεός να συνέλθει και να καταλάβει ότι μόνο Αυτός εξουσιάζει την φύση, αλλά και η δημιουργία Του θα διαφυλαχτεί για την επόμενη γενιά, που θα είναι πολύ δυνατή στην αγάπη του Θεού.
-Στην επανάσταση της φύσης θα πληγούν, πάτερ, το ίδιο και οι ευσεβείς μαζί με τους ασεβείς;
-Όχι, παιδί μου. Στα δύσκολα χρόνια που έρχονται, η φύση θα είναι σύμμαχος και βοηθός σ’ εκείνους τους ανθρώπους που θα σέβονται και θα αγαπούν τον ένα και αληθινό Θεό. Με πολλά θαύματα θα δίνει στους ευσεβείς τους απαραίτητους για την επιβίωση καρπούς της, δυναμώνοντας έτσι την πίστη τους, ενώ θα τους στερεί από όλους εκείνους τους ασεβείς, που θα έχουν αρνηθεί τον Θεό τους και θα έχουν πιστέψει στον ψευδοπροφήτη και τον Αντίχριστο.
-Πάτερ, αναφερθήκατε σε πολέμους που σκέπτονται να κάνουν σατανικοί άνθρωποι. Αναφέρεστε στον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο;
-Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα βρίσκεται σε ήπια μορφή και γίνεται σε διάφορα μέρη του κόσμου, δημιουργώντας αναρίθμητα πλήθη προσφύγων. Θα κρατήσει πολλά χρόνια μέχρι την εποχή του Αντίχριστου, δημιουργώντας έναν παγκόσμιο όλεθρο, που θα αλλάξουν την μορφή του κόσμου, όπως την ξέρουμε εμείς σήμερα. Ο πόλεμος αυτός θα ολοκληρωθεί σε πολλές φάσεις, βάζοντας κάθε φορά όλο και πιο πολλά κράτη στην καταστροφική του μανία.
-Με την Ελλάδα μας τι θα γίνει;
-Είναι γεγονός πως ο πόλεμος είναι στο κατώφλι του σπιτιού μας. Όμως, για την ευλογημένη Ελλάδα και την Κύπρο μας δεν θα είναι φοβερός.
-Γιατί, πάτερ;
-Την πατρίδα μας την προστατεύει  πολύ η γλυκιά μας Παναγία. Είναι η μόνη χώρα  που γίνονται πολλές θείες Λειτουργίες και οι άνθρωποι πιστεύουν και αγαπούν τον ουράνιο μας Πατέρα, τον μονογενή Του Υιό, τον Χριστό μας, και το άγιο Πνεύμα. Στα υπόλοιπα, όμως, κράτη που έχουν ξεχάσει τον Θεό και τους νόμους Του,  θα συμβούν τώρα φοβερά πράγματα. Ο πόνος, η θλίψη, ο θάνατος, η απόγνωση και κάθε μορφή πίκρας θα επικρατούν παντού. Ο πόλεμος θα είναι το τρίτο μεγάλο κακό που θα συμβεί.
-Μιλήσατε, πάτερ, για τα δύο μεγάλα κακά. Για την επανάσταση της φύσης και για τον πόλεμο. Το τρίτο ποιο είναι;
-Δυστυχώς, παιδί μου, δεν είναι το τρίτο, αλλά το πρώτο και το βασικό, από το οποίο θα προκληθούν και τα άλλα δύο που σου ανέφερα. Είναι ο διωγμός στην πίστη μας. Προκειμένου να προετοιμάσουν οι  σκοτεινές δυνάμεις τον ερχομό του Αντίχριστου, αλλά και την αποδοχή του από τον κόσμο, ξεκινούν έναν ανελέητο πόλεμο εναντίων των αληθινών Χριστιανών, που θα καταλήξει σε μέγα διωγμό. Πολλές χριστιανικές Εκκλησίες θα υποκύψουν στην ανυπόφορη πίεση που θα τους ασκηθούν και θα ενταχτούν στη σατανική πανθρησκεία που θα δημιουργηθεί. Αρχηγός της θα είναι ο Ψευδοπροφήτης. Αυτός θα συνεργάζεται αρμονικά με τον Αντίχριστο, βοηθώντας τους λαούς να υποταχτούν πιο εύκολα σ’ αυτόν.  Τα χριστιανικά σύμβολα και ο Σταυρός  θα καταργηθούν και θα αναδειχτούν νέα, τα οποία θα ερμηνεύουν το ρόλο του Αντίχριστου. Τα ιερά μυστήρια θα καταργηθούν, ως μη απαραίτητα, και οι ιεροί ύμνοι θα αλλάξουν με νέους, που η σατανική αρχή θα επιβάλλει. Οι θείες Λειτουργίες, όπως τις ξέρουμε θα σταματήσουν και θα γίνονται κρυφά μόνο από πιστούς ιερείς στον αληθινό Χριστό. Ασεβείς ιερείς και αρχιερείς, που θα έχουν δηλώσει υποταγή στον Αντίχριστο θα τελούν δήθεν θείες λειτουργίες, οι οποίες, όμως, θα είναι πλημμυρισμένες με το πνεύμα του σκότους. Οι αληθινοί Χριστιανοί θα διώκονται παντού. Ο διωγμός θα είναι μέγας και πρωτοφανής. Παρά τον διωγμό, όμως, θα αναδειχτούν μεγάλοι άγιοι και πλήθος θαυμάτων θα γίνονται απ’ αυτούς. Άγγελοι και άγιοι θα είναι όλοι στη γη για να ενισχύουν τους πραγματικούς Χριστιανούς. Παράλληλα με την επίσημη εκκλησία της πανθρησκείας, η οποία θα απολαμβάνει τον γενικό θαυμασμό του κόσμου, για τα δήθεν πολλά καλά και φιλανθρωπικά έργα που θα κάνει στο όνομα του αντίχριστου, μια άλλη Εκκλησία, η εκκλησία των σύγχρονων κατακομβών, θα ξεπροβάλλει. Θα είναι πλημμυρισμένη με τη χάρη του αγίου Πνεύματος και θα αποτελείται από ένα αναρίθμητο  αγγελικό στρατό από αληθινούς Χριστιανούς. Η πρώτη φάση του πολέμου αυτού θα ξεκινήσει από τους μουσουλμάνους. Ο χριστιανικός κόσμος θα ζήσει τρομακτικές στιγμές κάτω από το σπαθί των μουσουλμάνων. Στη συνέχεια θα επιβληθούν άλλα μέτρα με σκοπό την ολοκληρωτική υποταγή των ανθρώπων στο σύστημα του Αντίχριστου. Το πιο βασικό απ’ όλα θα είναι το τσιπάρισμα των ανθρώπων στο δεξί χέρι και στο μέτωπο με τον καταραμένο αριθμό του Αντίχριστου. 
-Εμείς, πάτερ, πως θα μπορέσουμε να αντισταθούμε σε όλα αυτά;
-Με την πίστη και τον θεϊκό έρωτα στον αληθινό Χριστό! Με τα δύο αυτά πολεμούσαν και οι πρώτοι Χριστιανοί τους ειδωλολάτρες διώκτες τους. Ο διωγμός αυτός θα βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν πως δεν είναι Χριστιανοί στο ήθος και την πίστη, αλλά μόνο στην παράδοση. Όχι στην ηθική ζωή, αλλά στα έθιμα. Γι’ αυτό και ο Θεός θα τον επιτρέψει, ώστε να ξεχωρίσει το άχυρο από το σιτάρι. Οι αληθινοί Χριστιανοί από τους ψεύτικους.
-Ευχηθείτε, σεβαστέ μου πάτερ, να αγαπήσω τον Κύριο μου με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου και ποτέ να μην τον αρνηθώ!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ